Prinsessen og trolden

– Hvem er egentlig den gode og onde i historien?

“Elverpigen lå på knæ på jorden og hulkede højlydt, altimens hun holdt begge hænder op for ansigtet. Hendes hår var uglet og hendes tøj krøllet og beskidt. Hendes fingre var spredt, således at hun lige akkurat kunne se ud med det ene øje og holde øje med den børneflok, som forsigtigt nærmede sig hende.

Da børnene kom tættere på, kastede hun sig på jorden og hulkede endnu højere.

– ”Hvad er der galt?” spurgte en af de modigste børn.

Elverpigen kiggede op på ham med store tårefyldte øjne og sagde: ”Min forlovede er blevet forhekset. En grufuld forbandelse har ramt ham…”

Hun så forpint ud. ”Min smukke prins er… Han er blevet forvandlet til… til en fæl, grim trold!”

Hun kastede sig igen grædende ned og stammede: ”… og nu kan vi ikke vende hjem til elverriget igen – det er så FOR…FÆR…DE…LIGT!”

Børnede aede hende forsigtigt på ryggen. ”Så så… måske vi kan hjælpe?”

Elverprinsessen stoppede straks med at græde, løftede hovedet i et ryk og kiggede op på dem. Hendes øjne klemte sig en smule sammen.

”JA!” udbrød hun, ”Det er jo LIGE det, I kan!” Hun rejste sig hastigt. ”Kom! Kom med!””

Elverprinsessen & Trolden er et lille rollespil velegnet til børnefødselsdage. Børnene møder i starten af historien en ulykkelig elverprinsesse, hvis forlovede er blevet forvandlet til en grim trold.

Videre i historien møder de druiden Quatoux, og handlingen bliver hurtigt mystisk og kryptisk. Inden spillet er slut er alt vendt på hovedet og børnene skal tage stilling til, hvem der egentlig er den gode og den onde i historien.

Praktisk

Sted: Udendørs
Varighed: 1½ time
Fysisk niveau: Middel
Anbefalet aldersgruppe: 6-10 år
Antal deltagere: 5-16
Pris: 3.000 kr. (+ 200 kr. pr. fødselar udover den første)

Kontakt os og få en snak om arrangementets format, størrelse og pris.