Lydias begravelse

– Had, nag, angst, begær og bedrag

“Omsider ville Lydia vende hjem. Omsider skulle han stå ansigt til ansigt med sin bortløbne søster. Omsider, efter 14 års flugt og ydmygelser.

Der var dog en forbandet detalje, der gav Brennan en bittersød smag i munden, da kareten skramlede ind gennem den rustne jernport og henover den tilgroede gårdsplads. Fastspændt på karetens tag var en sort trækiste. Lydia var død.”

Afsløringer og overraskelser

Lydias begravelse er et godt gammeldags intrigescenarie, hvor alle karakterer har deres egne mål og hemmeligheder. Temaerne i scenariets historie er had, nag, angst, begær og bedrag.

Formatet betyder imidlertid, at historien kommer frem i kraft af afsløringer og overraskelser, og det gør spiloplevelsen mere lystig og morsom.

Detaljer

Lydias Begravelse er en fortsættelse af scenariet Lydia’s bryllup.

Fortsættelsen er i samme stil og foregår i samme univers fjorten år senere. Vi er nået til en anden milesten i Lydias liv, som er noget ganske andet end et bryllup.

Det er ikke nødvendigt at have spillet Lydia’s Bryllup, da alting i scenariet bliver grundigt forklaret.

Scenariet er velegnet til en gruppe, der kender hinanden godt og ville nyde at spille figurer med hemmeligheder, der afsløres på chokerende og morsom vis.

Det kan fx være til et polterabend, en gruppe konfirmander, eller som interessant forspil til en fest.

Scenariet kan downloades gratis her, og læseren er velkommen til at kontakte os og få en snak om arrangementet.