Om Eventyrridderne

Eventyrridderne er en ridderorden, som laver rollespil, events og oplevelser for børn og unge. Ordenen er en videreudvikling af eventfirmaet DB-Event.

DB-Event blev stiftet af Daniel Benjamin Clausen i 2002 på baggrund af stor efterspørgsel på rollespil for børn, kurser, workshops, institutionsspil, børnefødselsdage mv.

I årene 2002 til 2011 udviklede DB-Event en masse faste arrangementer, aktiviteter og omfattende erfaringer og kompetencer i rollespil og eventafvikling.

Det er disse arrangementer som er grundkernen af Eventyrriddernes aktiviteter. Men hvor DB-Event havde hjemsted i København og virke på Sjælland, så laver Eventyrridderne aktiviteter over HELE Danmark.

Vi har lokale aktører over hele landet og et administrerende hovedkvarter i København (Bagsværd).

Hvem er vi?

Daniel Benjamin Clausen

Ansvarsområder hos Eventyrridderne:
Overordnet koordinator. PR. Markedsføring. Booking. Lager.

Tlf.: (+45) 23 23 49 64
Mail: daniel@eventyrridderne.dk

Daniel Benjamin er født i 1976 og oprindeligt fra Vestsjælland. Han startede med at spille rollespil på hobbyplan i 1992 og var blandt andet leder af Fanôr-klanen i Harreskoven i 90’erne.

I 1998 stiftede Daniel Benjamin Gladsaxe Eventyr & Rollespils Forening (GERF) og var i tiden 1997-2000 hovedarrangør af Søslottet, et årligt tilbagevendende flerdages-scenarie som var datidens største danske live-rollespil.

I 1999 begyndte Daniel at arbejde med rollespil på professionelt niveau. Først for eventfirmaet Arkadien, siden på egen hånd. I ca. 5 år lavede Daniel rollespil i forskellige fritidsklubber i Storkøbenhavn, og i 2002 oprettede han eventfirmaet DB-Event.

Daniel har arbejdet på fuld tid med DB-Event siden 2004, og har i den forbindelse blandt andet styret Rokada.

Rokada-systemet er en online karakterdatabase til liverollespil med tilhørende regelsæt og tilmeldingssystem.

I fritiden stod Daniel i perioden fra 2004 til 2009 i spidsen for GERF-kampagnen, en stor, månedlig rollespilskampagne i Radiomarken ved Bagsværd sø, med 5-600 deltagere per gang.

Med DB-Event har Daniel lavet kurser i rollespil for pædagoger, workshops for diverse kommuner og organisationer. Han har lavet ridderspil (blandt andet i Tivoli) og mordmysterier (blandt andet på Rosenholm-, Dragsholm- og Valdemars Slot) samt koordineret rollespilssamarbejde for forskellige kommuner i Storkøbenhavn.

Daniel har stået for rollespilsaktiviteter på blandt andet Vilde Vulkaner-festivalen i Vordingborg, Langelandsfestivalen, Københavns Middelaldermarked og Barda Rollespilstræf, samt i en stor del af landets storcentre.

Daniel Benjamin (eller DB, som han populært bliver kaldt) anses i dag for en af Danmarks førende eksperter inden for børnerollespil og rollespilevents for børn. Daniel er idémanden bag Eventyrridderne.