De magiske tegn

Et spændende, skræmmende rollespil

“”Hjælp!!! Det spøger!”

Mystiske ting hænder i natten. Væggene vakler. Ånder fra fordums tider vandrer hvileløst gennem gangene, og før eller siden går det grueligt galt.

Heldigvis er Professor Cornelius blevet tilkaldt, og som ekspert i okkultisme har han medbragt det eneste middel mod situationen – De Magiske Tegn…

Fem symboler med kraft til at betvinge de hærgende spøgelser. I den rigtige rækkefølge og med de korrekte besværgelser kan dagen endnu reddes. Men hvad er den rigtige rækkefølge?

Cornelius’ noter er forsvundet, stjålet af de frygtelige spøgelser, og en modig person må vove sig afsted for at samle dem sammen igen. Er det dig?”

De Magiske Tegn er et spændende (og skræmmende!) rollespil, hvor professor Cornelius og hans assistenter skal hjælpe hinanden med at løse et tilfælde af ondartet hjemsøgning.

Eventyrridderne spiller monstre, mennesker og meget andet i en række opgaver, som eventyrlystne helte og heltinder skal forsøge at klare sig igennem.

Hvert løst problem giver en ledetråd til, hvordan De Magiske Tegn skal samles på tavlen. Til sidst skal der arbejdes sammen for at finde frem til den rigtige kombination, så spøgelserne kan blive sendt til det hinsides.

De Magiske Tegn er afholdt med stor success i Bagværd Centrum, Vestsjællandscentret og i Amagercentret.

Antal deltagere: Variabelt
Antal aktører: 6-12
Varighed: ca. 6-12 time

Kontakt os og få en snak om arrangementets form, størrelse og pris.