Lydias bryllup

– Intriger, magt og misundelse

“En varm solbeskinnet dag på den Envirônske savanne. Alt er tørt. Støvet på vejen hvirvles op af karetens hjul, imens den hastigt rumler over den blottede, tomme slette.

Kareten bringer seks personer på deres vej til en oase, der danner rammen om et bryllup. Seks personer med hver deres hemmeligheder og mål, skjult i et slør af påtaget familiær venlighed og mere eller mindre åbenlyse intriger…”

Intrigescenarie med stort I

Intriger, magt og misundelse. Find skurken og snyd dine medspillere med din hemmelighed. Så kort kan det siges. Lydias bryllup er ikke et kamp- og action-scenarie, og scenariet følger heller ikke reglerne fast.

Det er et intrigescenarie med stort I. Rollespillet er i fokus sammen med spillernes evne til at sætte deres intriger op imod hinanden.

En anderledes rollespilsopleelse

Lydia’s Bryllup egner sig til en gruppe, der vil prøve en anderledes rollespilsoplevelse, i kontrast til den normale “dungeon crawl”-metodik, hvor det gælder om at slå mest ihjel hurtigst. Her drejer det sig om intriger og mystik, udforskning af jalousi, kærlighed, ære og andre idealer.

Lydia’s bryllup er blevet afholdt med stor succes på flere rollespilsmesser, og har blandt andet vundet prisen for bedste bipersoner på Fastaval.

Anbefalet aldersgruppe: 12 til 99.
Antal deltagere: 3 – 6
Varighed: 6 timer

Du kan downloade scenariet gratis her, og du er også velkommen til at kontakte os og få en snak om arrangementet.