Kampen om evigheden

– Venskab, ære og fantasi

“De små pingviner trykkede sig tæt ind til hinanden. Vinden fik den tørre pulversne til at fyge sidelæns hen over overfladen og lange vandrette striber af sne gjorde sigtbarheden dårlig.

Det var en kold dag, faktisk alt for kold til at være uden for Karthagos uigennemtrængelige klippemure. Men det var nødvendigt.

På toppen af bakken af is stod han. Helten Apollo. De så ham først som en svag silhuet gennem den fygende sne, og blot synet af hans grå skygge fik dem til at sænke tempoet, for Karthago-pingvinerne var uvante med helte. De havde ikke brug for helte. Ikke før nu.”

Intriger, heltemod, is, kulde og sne

Ikke alle rollespil behøver elvere, drager og dæmoner, eller mørke fyrster i skumle borge, der fra kolde troner kommanderer store hære i kamp om dominans. Rollespil handler i bund og grund om at spille en rolle og opleve en historie.

Kampen om Evigheden er et scenarie med historien i fokus, hvor man indtager rollen som en modig pingvinhelt, der skal løse et næsten uløseligt problem.

Det drejer sig om intriger, heltemod, is, sne, kulde, et øde landskab og en dyster stemning, men også glæde, broderskab, venskab, fantasi, ære og et spørgsmål om, hvem der faktisk er en helt, når alt kommer til stykket.

Der er simple spilleregler, rolleskema og terninger til spillet, men dog med historien 100% i fokus og vægten lagt på fortællingen frem for terningeslag.

Anbefalet aldersgruppe: 12 til 99.
Antal deltagere: 3 – 6
Varighed: 6 timer

Scenariet kan downloades gratis her, og læseren er velkommen til at kontakte os og få en snak om arrangementet.